215 551 8457

Η εταιρεία

Στην BioActive παρέχουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και του βιολογικού καθαρισμού επαγγελματικών χώρων αλλα και οικιακών αναγκών.

Με εφαρμογές που υποστηρίζονται απο ειδικό εξοπλισμό και με την χρήση νέων μεθόδων και πιστοποιημένων υλικών χωρίς χημικά όπως το υδατικό όζον αντιμετωπίζουμε προβλήματα που αφορούν στην ανάπτυξη παρασίτων και μολύνσεων.

Εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών κατά το πρότυπο ISO 9001.

Επίσης με έμφαση στην δημιουργία συνθηκών ασφαλείας στους χώρους εργασίας και στόχο την προστασία της υγείας των εργαζόμενων, εφαρμόζουμε το διεθνές σύστημα ISO 45001 που αφορά στην Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας.

Φιλοδοξούμε ακόμη με συστήματα που επικεντρώνονται στην παρακολούθηση και τον άμεσο εντοπισμό προβλημάτων στον τομέα της υγιεινής, να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα προγράμματα εφαρμογών πρόληψης σε ενδεχόμενη εμφάνιση προσβολών.

Εφαρμογές με σεβασμό στο περιβάλλον και τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας, υποστηρίζονται από μια ομάδα εξειδικευμένων  επιστημόνων συνεργατών μας, όπως Γεωπόνο, Μηχανικό Περιβάλλοντος, Υπεύθυνο Διαχείρισης και από έμπειρους τεχνικούς.

Στόχος μας αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση, η ανανέωση της γνώσης μας και δέσμευσή μας η εφαρμογή διαδικασιών φιλικών απέναντι στο περιβάλλον και στα ζώα

Copyright © 2024 - bioactive.gr
Developed by nerduin.com
envelopephone-handsetmapcrossmenuchevron-right