215 551 8457

Σταθεροποιημένο υδατικό όζον

Έχοντας μετά από έρευνα στην υπηρεσία μας την τεχνολογία, εφαρμόζουμε στην διαδικασία της απολύμανσης το σταθεροποιημένο υδατικό όζον (Stabilized Aqueous Ozone) το οποίο σε επιστημονικό επίπεδο πιστοποιείται για την υψηλής υγειονομικής σημασίας αποτελεσματικότητά και δράση του.

Το όζον είναι στην πραγματικότητα ένα ισχυρό οξειδωτικό. Ωστόσο στην υδατική μορφή (δηλαδή σε διάλυμα νερού) η χρήση του σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές είναι απολύτως ασφαλής και για αυτό είναι και η πλέον προτεινόμενη εναλλακτική λύση στα απολυμαντικά.

Σήμερα, μιλάμε συχνά για το στρώμα του όζοντος, καθώς το επίπεδο μόλυνσης στην ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ υψηλό και το όζον αντιδρά περισσότερο με τους ρύπους που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα παρά με τις υπεριώδεις (UV) ακτίνες του ηλίου. Έτσι μειώνεται η ικανότητά του να μας προστατεύει.

Το υδατικό όζον έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση εδώ και δεκαετίες. Υπηρεσίες Τροφίμων και Φαρμάκων έχουν εγκρίνει το υδατικό όζον για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών. Χρησιμοποιείται επίσης ως εμπορικό καθαριστικό σε χώρους όπως νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

Με αυτήν την γνώση και εμπειρία εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία δημιουργούμε το σταθεροποιημένο υδατικό όζον για την επιπλέον χρήση του και ως ένα αποτελεσματικότατο και ασφαλές για το περιβάλλον απολυμαντικό.
Εφαρμόζεται σαν την απλούστερη, ασφαλέστερη και οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα κοινά χημικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης.

Με την χρήση μονάδας σταθεροποιημένου υδατικού όζοντος και ειδικών φίλτρων βελτιώνουμε την απόδοση της παραγωγής.
Σε όλο τον κόσμο το νερό της βρύσης περιέχει διάφορους ρύπους και ποσότητες ορυκτών στο νερό. Αυτά επηρεάζουν την απόδοση του υδατικού όζοντος. Το φίλτρο της μονάδας ρυθμίζει πρώτα τα μεταλλικά στοιχεία στο νερό, σταθεροποιώντας το νερό της βρύσης, έτσι ώστε ανεξάρτητα από τη ποιότητα του νερού, το υγρό να είναι σταθερό και μεγιστοποιημένο για τον καθαρισμό και την απολύμανση.
Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο φίλτρο, το σταθεροποιημένο υδατικό όζον θα διαρκέσει έως και 24 ώρες ως ασφαλές απολυμαντικό και έως 6 ημέρες ως καθαριστικό.

Αβλαβές για τους ανθρώπους και το περιβάλλον στη χρήση του το σταθεροποιημένο υδατικό όζον επιτίθεται γρήγορα και εξαλείφει τους ρύπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Η οξείδωση αντιδρά με τα κυτταρικά τοιχώματα των βακτηρίων και των ιών προκαλώντας κυτταρική διάσπαση του μικροβίου καταστρέφοντας και την αερόβια δραστηριότητά τους, που είναι αυτό που προκαλεί οσμές σε περιοχές με πιθανότητα μόλυνσης.

Στην BioActive, oι αυξημένες ανάγκες υγιούς διαβίωσης, οι συνεχώς αυξανόμενες νέες προκλήσεις και η ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη επανένταξης στην καθημερινότητα, μας οδηγούν στο να επενδύσουμε γενικότερα στον τομέα της υγιεινής και πιο συγκεκριμένα την απολύμανση με την εφαρμογή του σταθεροποιημένου υδατικού όζοντος, με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στοχεύοντας στην ποιότητα και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Copyright © 2024 - bioactive.gr
Developed by nerduin.com
envelopephone-handsetmapcrossmenuchevron-right