215 551 8457

Αλλάζοντας τον τρόπο που καθαρίζει ο κόσμος

Η βιωσιμότητα του SAO σε 4 βασικά σημεία

Η Bioactive tech με τα προϊόντα της εταιρίας Tersano αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος καθαρίζει αντικαθιστώντας τα τοξικά χημικά με βιώσιμες τεχνολογίες καθαρισμού.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία μετατρέπει το συνηθισμένο νερό της βρύσης σε μια απλή, ασφαλή και βιώσιμη λύση που ονομάζεται ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΑΤΙΚΟ ΟΖΟΝ (SAO®), ένα απολυμαντικό καθαριστικό all-in-one που σκοτώνει έως και το 99,999% των μικροβίων χωρίς σκληρά χημικά.

Με βαθμολογία SDS 0-0-0 και πιστοποιήσεις από παγκοσμίου φήμης ρυθμιστικούς φορείς, το SAO της Tersano βοηθά τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν εκ νέου τι σημαίνει καθαρισμός.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τη βιωσιμότητα του SAO και τον τρόπο με τ ον οποίο η εταιρεία μας αξιοποιεί τη δύναμη του SAO για να κάνει τον κόσμο πιο ασφαλή.

1. Το SAO δεν μολύνει τον αέρα

Με τη χημική ρύπανση σε επίπεδα πιο υψηλά από ποτέ, δεν αρκεί πλέον για τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν αναδρομικά στην κρίση. Αντίθετα, πρέπει να περιορίσουμε το πρόβλημα στη ρίζα μέσω της πρόληψης. Ένας τρόπος για να αποτρέψουμε την είσοδο περισσότερων τοξικών χημικών στο περιβάλλον είναι να χρησιμοποιήσουμε καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις στις καθημερινές μας εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται, όπως οι καθαριότητες.


Ως ένα από τα μοναδικά απολυμαντικά καθαριστικά στον κόσμο με βαθμολογία SDS 0-0-0, το Σταθεροποιημένο Υδατικό Όζον της Tersano δεν περιέχει τοξικές χημικές ουσίες, VOCs, QACs ή άλλα επιβλαβή συστατικά που μπορεί να βρείτε στα παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού.

Ως καθαριστικό, απολυμαντικό και αποσμητικό all-in-one, η Tersano έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν έως και το 90% των παραδοσιακών προϊόντων καθαρισμού τους με Σταθεροποιημένο Υδατικό Όζον. Αξιοποιώντας τη δύναμη της πρόληψης, έχει κρατήσει πάνω από 672.000.000 λίτρα παραδοσιακών χημικών ουσιών μακριά από το περιβάλλον από την ίδρυση μας το 2001!

2. Το SAO βοηθά στη μείωση των εκπομπών άνθρακα

Δεν είναι έκτακτη είδηση ότι οι εκπομπές ρύπων των οχημάτων συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην κλιματική αλλαγή, αλλά ξέρατε ότι το καθαριστικό που χρησιμοποιείτε μπορεί να κάνει τη διαφορά;

Τα παραδοσιακά χημικά καθαρισμού που έρχονται σε μπουκάλια (ή βαρέλια) τελικά τελειώνουν. Όταν έρθει η ώρα για την αναπλήρωση του αποθέματος, τα προϊόντα πρέπει να ταξιδέψουν από τον πωλητή στον αγοραστή. Το εμπόριο και η μεταφορά αυτών των δοχείων καθαρισμού χημικών συμβάλλουν στις εκπομπές άνθρακα στο περιβάλλον μας.

Επιπλέον, ορισμένες αλυσίδες εφοδιασμού είναι πιο περίπλοκες από τις άμεσες συναλλαγές πωλητή σε αγοραστή. Η μεταφορά των χημικών καθαρισμού μπορεί να περιλαμβάνει μια αλυσίδα εφοδιασμού που πηγαίνει από τον παραγωγό στον συσκευαστή τον διανομέα και άλλα σημεία ελέγχου προτού ολοκληρωθεί η επίλυση στον αγοραστή. Καθώς τα χημικά προϊόντα αλλάζουν ολοένα και περισσότερα χέρια, ακολουθεί μια μακρύτερη και μακρύτερη διαδρομή εκπομπών άνθρακα.

Για εμπορική χρήση, η επαναστατική επιτόπια παραγωγή της Tersano περιορίζει δραματικά την αλυσίδα εφοδιασμού, μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιτύχουν καθαρούς μηδενικούς στόχους.


3 . Το SAO δεν μολύνει τα νερά

Το σταθεροποιημένο υδατικό όζον δεν συμβάλλει στη χημική ρύπανση των υδάτων (τις λίμνες, τα ποτάμια, τους ωκεανούς, ακόμη και τις πηγές γλυκού νερού).

Τα συστήματα της Tersano σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη μηδενική σπατάλη για να μειώσουν την ποσότητα πλαστικού στο περιβάλλον μας. Διατίθενται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, αλλά εξαλείφουν επίσης την ανάγκη επανειλημμένης αγοράς φιαλών μιας χρήσης προϊόντων καθαρισμού.

Συμπέρασμα

Η Bioactive tech με τα προϊόντα της Τersano διασφαλίζει τη δέσμευσή της για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος. Οι σωστές πρακτικές παραγωγής και διανομής δείχνουν την εταιρική και κοινωνική ευθύνη και την αποδεικνύουν με πιστοποιήσεις από κορυφαίους κυβερνητικούς φορείς παγκοσμίως που υποστηρίζουν την αποστολή μας διαρκώς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιβαλλοντική δράση της Tersano, εξερευνήστε τη σελίδα.

https://eu.tersano.com/blogs/tersano/how-is-sao-sustainable

Ολοκληρωμένες εφαρμογές στον τομέα των απολυμάνσεων και απεντομώσεων.

Share this post!

Copyright © 2024 - bioactive.gr
Developed by nerduin.com
envelopephone-handsetmapcrossmenuchevron-right